Pardoseli Profesionale Iasi
Solicita
Oferta
 • Solutii
  pardoseli
 • Pardoseli
  Covor PVC
 • Pardoseli
  Linoleum
 • Pardoseli
  Epoxidice
 • Consultanta
  specializata

LINOLEUM Medical

Daca un Covor PVC montat incepe sa se degradeze incepand cu a doua zi dupa ce a fost montat, linoleumul devine din ce in ce mai bun si mai rezistent cu fiecare zi, pentru ca este un material viu.

Linoleumul este regina pardoselilor calde. Proprietatile acestui tip de pardosea, depasesc cu mult asteptarile clientilor. Spre deosebire de Policlorura de vinil pe suport de fibra de sticla, linoleumul este un material viu. Din motive lesne de inteles, se foloseste expresia >linoleum natural<, cu toate ca are un sens pleonastic.

Pentru a diferentia noua generatie de linoleum de ceea ce inainte purta acelasi nume, multi producatori au apelat la denumiri de marketing de genul Marmorette, sau Artoleum, tocmai pentru a atrage atentia ca este vorba de alt produs.

Linoleumul se monteaza altfel fata de Covorul PVC, este mult mai sensibil in timpul montajului si mult mai rezistent in timp fata de covorul PVC.

LINOLEUMUL datorita rezistentei la actiunea agentilor chimici este utilizat in spitale, laboratoare, cabinete medicale, fiind bine tolerat de cei alergici datorita efectului antibacterian si antistatic.

Descarca resurse

Imaginile, detaliile tehnice, descrierile produselor au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.

 

Parteneri de incredere pentru pardosele

Partener de incredere pentru pardoseli profesionale
Partener de incredere pentru pardoseli profesionale
Partener de incredere pentru pardoseli profesionale
Partener de incredere pentru pardoseli profesionale

Blog Pardoseli profesionale

Produse si Servicii pentru pardoseli profesionale


Pagina generata in 0.0334 secunde.