Pardoseli Profesionale Iasi
Solicita
Oferta
 • Solutii
  pardoseli
 • Pardoseli
  Covor PVC
 • Pardoseli
  Linoleum
 • Pardoseli
  Epoxidice
 • Consultanta
  specializata

Pardoseli din PVC, TARKETT, FORBO

Da - 1 Cel mai bun pret

Tarkett, Forbo, Armstrong, Gerflor sunt principalii actori pe piata pardoselilor vinilice. Ficeare dintre acesti producatori are atuuri specifice pe care vi le putem prezenta in detaliu.

Despre PVC (Policlorura de vinil) va putem spune ca este unul din cele mai uzitate tipuri de material plastic. Materialul este rezistent la intemperii, greu inflamabil, rezistent la substante chimice si stabil la factorii corozivi.

Este un slab conductor de caldura si poate fi prelucrat usor. Proprietatile materialului pot fi adaptate diferitelor cerinte prin adaosul de stabilizatori, culori, agenti de flexibilizare, s.a.m.d. Acoperirile de podea din PVC pot fi obtinute in rola sau placi (patrate) in nenumarate culori, modele si decoruri. Aplicarea este simpla daca baza este plana si curata.

Materialul se lipeste de pardoseala pe toata suprafata, imbinandu-se in continuare. Materialul se potriveste foarte bine la incaperile umede, reprezentand o alternativa utila la placile ceramice. O alta varianta sunt pardoselile din PVC pe suport de burete, care ofera in plus o acoperire elastica si amortizanta. Dupa variantele de livrare, pardoselile din PVC pot fi foarte rezistente la uzura, rigide sau moi si placute la pasit.

Descarca resurse

 

Parteneri de incredere pentru pardosele

Partener de incredere pentru pardoseli profesionale
Partener de incredere pentru pardoseli profesionale
Partener de incredere pentru pardoseli profesionale
Partener de incredere pentru pardoseli profesionale

Blog Pardoseli profesionale

Produse si Servicii pentru pardoseli profesionale


Pagina generata in 0.0248 secunde.