Pardoseli Profesionale Iasi
Solicita
Oferta
 • Solutii
  pardoseli
 • Pardoseli
  Covor PVC
 • Pardoseli
  Linoleum
 • Pardoseli
  Epoxidice
 • Consultanta
  specializata

COVOR PVC

Da - 1 Cel mai bun pret

Covor PVC destinat Spatiilor Medicale, Spitalelor si Laboratorelor

Covoarele PVC destinate domeniului medical, reprezinta una dintre putinele solutii tehnice corecte, cu adevarat utile in pardosirea mediilor spitalicesti. Caracteristicile covorul realizat din pliclorura de vinil pe suport din fibra de sticla permit realizarea unor pardoseli performante atat din punctul de vederea al rezistentei la trafic, precum si in ceea ce priveste proprietatile protective din punct de vedere sanitar.

Pardoselile medicale oferite de Europrofis indeplinesc conditiile impuse de noile norme privitoare la amenajarea spatiilor medicale. Acestea impun alegerea unor solutii tehnice care sa nu permita formarea bacteriilor, acumularea prafului sau formarea mucegaiului.

Pardoselile alese pentru astfel de spatii, pe langa caracteristicile de ordin estetic si functional, trebuie sa poata asigura protectia impotriva germenilor si a sporilor fungici. Mai mult trebuie sa fie tratate antistatic.

Covorul PVC este recomandat pentru spitale, laboratoare, cabinete medicale,datorita rezistentei la actiunea agentilor chimici fiind bine tolerat de cei alergici datorita efectului antibacterian si antistatic.

Descarca resurse

Imaginile, detaliile tehnice, descrierile produselor au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.

 

Parteneri de incredere pentru pardosele

Partener de incredere pentru pardoseli profesionale
Partener de incredere pentru pardoseli profesionale
Partener de incredere pentru pardoseli profesionale
Partener de incredere pentru pardoseli profesionale

Blog Pardoseli profesionale

Produse si Servicii pentru pardoseli profesionale


Pagina generata in 0.02 secunde.