Covor PVC Linoleum Pardosea

Mocheta dale

Cand modularitatea este principalul criteriu pe care il apreciati in cazul unei pardoseli, cu siguranta veti considera dalele de mocheta solutia cea mai potrivita pentru orice spatiu.
O mocheta modulara va poate oferi o noua perspectiva, din punctul de vedere al varietatii de designuri si usurinta modalitatii de montaj. Destinata indeosebi spatiilor comerciale, cum ar fi birourile, sediile institutiilor publice sau hotelurile, aceasta solutie garanteaza atat o instalare rapida, cat si o intretinere facila.
Marele atu oferit de mocheta dale este cel al usurintei cu care se poate inlocui. In cazul unei daune iremediabile, este suficienta inlaturarea dalei afectate si inlocuirea ei cu una similara.
Instalarea acestei solutii pentru pardoseala se realizeaza prin montare cu adeziv.
Tipurile de fibra sunt variate, iar aceasta poate fi de tip 100% PA, 70%PA si 30% PES, 80% WOL si 20% PA sau BCF PA6 si ECONYL. Rezistenta la schimbari de temperatura si respectarea standardului pentru preventia incendiului Bfl-s1 sunt avantaje suplimentare ale acestei solutii pentru pardoseala.
Modelele de mochete modulare pot avea o grosime cuprinsa intre 5 mm si 10,5 mm, iar din punctul de vedere al designului, optiunile sunt de-a dreptul impresionante. Designul poate fi omogen, cu aparenta de beton, geometric, cu motive grafice, liniar, organic sau sub forma de textura.Producator: Tarkett

Pentru mai multe informatii puteti consulta siteul oficial al Tarkett

Solicitati informatii suplimentare despre
Mocheta dale
 


Imaginile, detaliile tehnice, descrierile produselor au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.

Formular solicitare oferta de pret pentru Mocheta dale

In cel mai scurt timp va vom contacta pentru a va oferi oferta de pret sau informatiile pe care le veti solicita.

Afisari: 112 vizite

Resurse gratuite


Produse populare

Covor PVC si Linoleum > PVC Pardoseli Vinilice > Pardoseli din PVC, TARKETT, FORBO
Pardoseli din PVC, TARKETT, FORBO PVC Pardoseli Vinilice

Covor PVC si Linoleum > PVC Pardoseli Vinilice > LINOLEUM Medical
LINOLEUM Medical PVC Pardoseli Vinilice

Covor PVC si Linoleum > PVC Pardoseli Vinilice > COVOR PVC
COVOR PVC PVC Pardoseli Vinilice