Covor PVC Linoleum Pardosea

Montaj Covor PVC Eterogen

Colectiile din vinil eterogen ofera solutii eficiente in materie de pardoseala, remarcandu-se printr-o varietate de beneficii. Au un finisaj impermeabil si igienic, fiind ideale atat pentru spatiile umede din locuinta dumneavoastra (baie, bucatarie), cat si pentru magazine, birouri sau hoteluri. Fiind un produs cu remarcabile proprietati antibacteriene, acesta poate fi utilizat si spatii precum, scoli, gradinite, spitale sau alte spatii foarte circulate.
Covoarele din PVC eterogen au o rezistenta buna si o durata lunga de viata, fiind realizate din mai multe straturi, inclusiv unul imprimat, pentru design nelimitat. De aceea sunt ideale pentru zonele cu trafic intens.
PVC-ul este un material care ofera o excelenta aderenta, asa ca riscul de a aluneca pe acest tip de pardoseala este minim. La fel ca produsele tip linoleum, pardoseala PVC eterogen poate fi un inlocuitor elegant si practic al gresiei.
In plus, colectiile de pardoseli din covor PVC ofera numeroase posibilitati de combinare a modelelor. Cu ajutorul lor puteti crea designul dorit. Puteti alege de la nuante calde inspirate de lemnul natural, pana la modele ceramice, culori neutre in stiluri inedite. Un alt avantaj este ca pardoseala din PVC eterogen este foarte usor de montat, instalarea poate fi facuta foarte rapid, iar materialul este unul economic si usor de intretinut.
Pardoseala PVC nu necesita un proces complicat de intretinere, astfel ca poate fi alegerea ideala, atat din punct de vedere estetic, cat si practic.
Folosind modelele si culorile preferate, in ton cu proiectul la care visati, pardoselile din covor PVC pentru trafic intens pot aduce eleganta, simplitate si eficienta sporita oricarui spatiu.Producator: Tarkett

Pentru mai multe informatii puteti consulta siteul oficial al Tarkett

Solicitati informatii suplimentare despre
Montaj Covor PVC Eterogen
 


Imaginile, detaliile tehnice, descrierile produselor au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.

Formular solicitare oferta de pret pentru Montaj Covor PVC Eterogen

In cel mai scurt timp va vom contacta pentru a va oferi oferta de pret sau informatiile pe care le veti solicita.

Afisari: 400 vizite

Resurse gratuite


Produse populare

Covor PVC si Linoleum > PVC Pardoseli Vinilice > Pardoseli din PVC, TARKETT, FORBO
Pardoseli din PVC, TARKETT, FORBO PVC Pardoseli Vinilice

Covor PVC si Linoleum > PVC Pardoseli Vinilice > LINOLEUM Medical
LINOLEUM Medical PVC Pardoseli Vinilice

Covor PVC si Linoleum > PVC Pardoseli Vinilice > COVOR PVC
COVOR PVC PVC Pardoseli Vinilice