Covor PVC Linoleum Pardosea

Linoleum Scolar

Da Cel mai bun pret

Despre linoleum

De la momentele sale de glorie din anii ’30, urmate de inlocuirea aparent irevocabila cu mocheta,
linoleumul se pare ca se pregateste pentru o noua perioada de gratie.

Obtinerea linoleumului. Pasta de linoleum este fabricata din materiale naturale 100% - ulei de in, faina de lemn, pluta si rasini; vopsita ulterior cu pigmenti, ea este calandrata pe o tesatura de iuta. Spre deosebire de linoleumul unicolor, linoleumul incrustat este obtinut prin producerea de diferente de grosime pe suprafata; in cazul linoleumului – pluta, pluta este incorporata sub forma de granule.
Progresele remarcabile pe plan estetic permit realizarea decorurilor care completeaza finisarile traditionale, unicolor sau marmorate.

Linoleumul se vinde la metru (cel mai frecvent, la latimea de 2m) sau sub forma de dale, pe un suport din fibre de sticla si poliester, pentru a-i asigura stabilitatea.

Avantajele linoleumului. Dupa placarea dura si parchet, linoleumul reprezinta acoperirea cea mai rezistenta la uzura si la imprimarea greutatilor, desigur daca este de buna calitate. Longevitatea placarii depinde in special de calitatea montarii : esential este ca materialul sa fie lipit pe o suprafata perfect plana, in timp ce racordarile intre fasii si peretii incaperii trebuie efectuate cu cordoane de sudura la cald.
Perfect sanatos, linoleumul prezinta calitati antistatice si bacteriostatice indiscutabile, in sensul ca unele microorganisme nu se mai dezvolta in contact cu el.

Linoleumul este cea mai buna solutie de pardosire in domeniul scolar, educational in general, intrucat structura interna a produsului asigura o protectie aproape totala impotriva bacteriilor, elementele care asigura aceasta protectie fiind in masa covorului de linoleum si nu ca tratament superficial cum este in cazul pardoselilor vinilice.Solicitati informatii suplimentare despre
Linoleum Scolar
 


Imaginile, detaliile tehnice, descrierile produselor au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.

Formular solicitare oferta de pret pentru Linoleum Scolar

In cel mai scurt timp va vom contacta pentru a va oferi oferta de pret sau informatiile pe care le veti solicita.

Afisari: 5269 vizite

Resurse gratuite


Produse populare

Covor PVC si Linoleum > PVC Pardoseli Vinilice > Pardoseli din PVC, TARKETT, FORBO
Pardoseli din PVC, TARKETT, FORBO PVC Pardoseli Vinilice

Covor PVC si Linoleum > PVC Pardoseli Vinilice > LINOLEUM Medical
LINOLEUM Medical PVC Pardoseli Vinilice

Covor PVC si Linoleum > PVC Pardoseli Vinilice > COVOR PVC
COVOR PVC PVC Pardoseli Vinilice