Covor PVC Linoleum Pardosea

SAPE MECANIZATE ELICOPTERIZATE

Sapele mecanizate din beton elicopterizat sunt utilizate la pistele de aeroport, depozite si ateliere metalurgice, hangare in industria grea, industria auto, hale de productie, magazine, piscine, platforme betonate, spalatorii si diverse alte spatii cu trafic aglomerat.

Componenta speciala ofera sapelor din beton elicopterizat durabilitate in exploatare si sunt impermeabile la uleiuri si hidrocarburi.

Sapele mecanizatesunt folosite la egalizarea suprafetelor interioare si exterioare, in special cele din beton, servind ca suport pentru diverse materiale de finisare.

Pentru realizarea pardoselilor industriale betonul elicopterizat este sistemul ideal bazat pe turnarea unui strat din beton compus din particule tratate special si diversi lianti imbunatatiti cu aditivi.

Se obtine astfel o suprafata foarte dura si rezistenta la abraziune, actiunea factorilor chimici, mecanici si atmosferici.

Pardoseala se poate realiza in diferite culori, in functie de preferinte.
Solicitati informatii suplimentare despre
SAPE MECANIZATE ELICOPTERIZATE
 


Imaginile, detaliile tehnice, descrierile produselor au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.

Formular solicitare oferta de pret pentru SAPE MECANIZATE ELICOPTERIZATE

In cel mai scurt timp va vom contacta pentru a va oferi oferta de pret sau informatiile pe care le veti solicita.

Afisari: 4129 vizite

Resurse gratuite


Produse populare

Covor PVC si Linoleum > PVC Pardoseli Vinilice > Pardoseli din PVC, TARKETT, FORBO
Pardoseli din PVC, TARKETT, FORBO PVC Pardoseli Vinilice

Covor PVC si Linoleum > PVC Pardoseli Vinilice > LINOLEUM Medical
LINOLEUM Medical PVC Pardoseli Vinilice

Covor PVC si Linoleum > PVC Pardoseli Vinilice > COVOR PVC
COVOR PVC PVC Pardoseli Vinilice