Catalog online de produse

Va stam la dispozitie cu cele mai noi produse din domeniu

Pardoseli Profesionale > Pardoseli Sportive > Pardoseli Sportive de Interior

Catalog Pardoseli Profesionale Covor PVC Pardosea epoxidica Linoleum > Pardoseli Profesionale > Pardoseli Sportive

Pardoseli Sportive de Interior

Da Cel mai bun pret

PARDOSELI SPORTIVE de Interior sau pardoseli sportive INDOOR

Spre deosebire de pardoselile clasice calde unde cerintele se refera doar la durabilitate si rezistenta in timp , pardoselile sportive trebuie sa reziste la solicitari mecanice cu mult mai mari decat celelalte tipuri de suprafete. Mai mult, in afara de faptul ca trebuie sa fie foarte rezistente, pardoselile sportive trebuie obligatoriu sa aiba caracteristici specifice sporturilor care se practica pe acestea, care se refera inclusiv la reactia, elasticitatea si viteza specifica unei mingi care loveste o astfel de pardosea.

Capacitatea de absorbtie socurilor si in acelasi timp o duritate suficient de mare care sa permita miscari specifice fiecarui sport sunt tot atatea calitati de care o pardosea sportiva trebuie sa dea dovada.

Pardoselile sportive, prin natura tipului de utilizare la care sunt expuse, trebuie deasemenea sa asigure protectie in situatia unor contacte dure cu acestea.

Nu in ultimul rand, elasticitatea pardoselilor setata la un nivel optim, asigura pe termen mediu si lung, sanatatea articulatiilor sportivilor.

Referitor la solutiile tehnice in ceea ce priveste pardoselile sportive de interior aceste se impart in 3 mari grupe: avem astfel pardoseli sportive de interior din covor pvc (sportiv evident); pardoseli sportive din lemn (exista mai multe variante de parchet si diverse tipuri de esafodaj suspendat) si nu in ultimul rand, exista pardoseli sportive din cauciuc turnat de interior.

La fel ca in cazul celorlalte tipuri de pardoseli, esential este ce punem sub covorul PVC sportiv sau sub cauciucul turnat.

Un substrat precar genereaza o pardosea improprie. Daca substratul nu este dur uscat si fara denivelari inainte de montaj, lipirea covorului PVC sau turnarea cauciucului ar fi o risipa.

Pardoseli vinilice de interior destinate salilor de sport atat pentru uz scolar, cat si pentru uz competitional.

Pardoselile sportive au caracteristici special concepute pentru particularitatile si dinamica fiecarui sport pentru care sunt destinate. 


Imaginile, detaliile tehnice, descrierile produselor au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.

Formular solicitare oferta de pret pentru Pardoseli Sportive de Interior

In cel mai scurt timp va vom contacta pentru a va oferi oferta de pret sau informatiile pe care le veti solicita.

TAGS: materiale, constructii, sportive, vinilice, uz scolar, competit,

Afisari: 4982 vizite

MARTURII

PAREREA CLIENTILOR NOSTRI

PARTENERII NOSTRI

img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img

Proiecte derulate

Produse si solutii profesionale in constructii

ULTIMELE PRODUSE PREZENTATE

Pardoseli Profesionale > PVC Pardoseli Vinilice > COVOR PVC ANTIBACTERIAN

COVOR PVC ANTIBACTERIAN

Avand in vedere performantele remarcabile si gama exceptionala de culori, forme si accesorii, covorul PVC aliniaza designul la potentialul de a crea o oferta adevarata cu mai multe solutii. De la spitale la scoli, hoteluri sau birouri, de la incaperi umede la dormitoar ... Mai departe...

Pardoseli Profesionale > Linoleum Pardoseli Naturale 100% > Tapet PVC eterogen AQUARELLE TARKETT

Tapet PVC eterogen AQUARELLE TARKETT

Tapet PVC eterogen pentru perete cu aplicatie pentru incaperile umede. Il puteti achizitiona sub forma de role cu o latime de 200 cm si prezinta caracteristici speciale de ignifugare. Tapetul PVC AQUARELLE este tratat antibacterian avand o grosime totala de 0,92 m ... Mai departe...

Pardoseli Profesionale > Montaj Pardoseli > MONTAJ COVOR PVC

MONTAJ COVOR PVC

Montaj covor PVC tip Tarkett, linoleum, mocheta la rola si in dale, tapet, pardoseli epoxidice, sape autonivelante, covor sportiv. Pardoselile sunt destinate: - spatiilor medicale: cabinete medicale, spitale, laboratoare - educationale: gradinite, scoli - hoteluri ... Mai departe...

Pardoseli Profesionale > Intretinere Pardoseli > SAPE MECANIZATE ELICOPTERIZATE

SAPE MECANIZATE ELICOPTERIZATE

Sapele mecanizate din beton elicopterizat sunt utilizate la pistele de aeroport, depozite si ateliere metalurgice, hangare ?n industria grea, industria auto, hale de productie, magazine, piscine, platforme betonate, spalatorii si diverse alte spatii cu trafic aglomerat. ... Mai departe...