Covor PVC Linoleum Pardosea

COVOR PVC

Da Cel mai bun pret

Covor PVC destinat Spatiilor Medicale, Spitalelor si Laboratorelor

Covoarele PVC destinate domeniului medical, reprezinta una dintre putinele solutii tehnice corecte, cu adevarat utile in pardosirea mediilor spitalicesti. Caracteristicile covorul realizat din pliclorura de vinil pe suport din fibra de sticla permit realizarea unor pardoseli performante atat din punctul de vederea al rezistentei la trafic, precum si in ceea ce priveste proprietatile protective din punct de vedere sanitar.

Pardoselile medicale oferite de Europrofis indeplinesc conditiile impuse de noile norme privitoare la amenajarea spatiilor medicale. Acestea impun alegerea unor solutii tehnice care sa nu permita formarea bacteriilor, acumularea prafului sau formarea mucegaiului.

Pardoselile alese pentru astfel de spatii, pe langa caracteristicile de ordin estetic si functional, trebuie sa poata asigura protectia impotriva germenilor si a sporilor fungici. Mai mult trebuie sa fie tratate antistatic.

Covorul PVC este recomandat pentru spitale, laboratoare, cabinete medicale,datorita rezistentei la actiunea agentilor chimici fiind bine tolerat de cei alergici datorita efectului antibacterian si antistatic.Solicitati informatii suplimentare despre
COVOR PVC
 


Imaginile, detaliile tehnice, descrierile produselor au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.

Formular solicitare oferta de pret pentru COVOR PVC

In cel mai scurt timp va vom contacta pentru a va oferi oferta de pret sau informatiile pe care le veti solicita.

Afisari: 10200 vizite

Resurse gratuite


Produse populare

Covor PVC si Linoleum > PVC Pardoseli Vinilice > Pardoseli din PVC, TARKETT, FORBO
Pardoseli din PVC, TARKETT, FORBO PVC Pardoseli Vinilice

Covor PVC si Linoleum > PVC Pardoseli Vinilice > LINOLEUM Medical
LINOLEUM Medical PVC Pardoseli Vinilice

Covor PVC si Linoleum > PVC Pardoseli Vinilice > COVOR PVC
COVOR PVC PVC Pardoseli Vinilice